آشنایی با مواد پلیمری – جلسه شانزدهم: فوم های پلیمری

به منظور کا هش تحرک سیالات و دانسیته مواد و استحکام بهتر با تزریق یک فاز گازی در آنها فوم های پلیمری می سازند که در صنایع گوناگون به کار می رود.


مقدمه

به منظور کا هش تحرک سیالات و دانسیته مواد و استحکام بهتر با تزریق یک فاز گازی در آنها فوم می سازند که برا موارد مختلف در صنایع گوناگون به کار می رود.

پلیمرهای که در ساخت فوم استفاده میشود به طور کلی دو دسته گرما نرمو گرما سخت تقسیم می شودبه این منظور بسته نوع پلیمر به کار رفته در فوم نحوه تولید انها متفاوت است انچه برای  فومهای مختلف اهمیت دارد  نوع پلیمر وگازی است که در ان تزریق میشود

پلی استایرن، پلی یورتان ، فنلیک،اوره فرمالدئیک ، پلی وینیل کلراید وینیل الکل –فرمالدئید

،موادی هستند که بسته به نوع کاربردشان از انها فوم میسازند

پلی استایرن انبساطی:

پلی استایرن EPS سفت و سخت و سخت، فوم سلول بسته است. این است که معمولا سفید و ساخته شده از دانه های پلی استایرن از پیش گسترش یافته است. آشنا استفاده می کند عبارتند از: ورق قالبگیری برای ساخت عایق بندی و بسته بندی مواد (بادام زمینی) برای ثبات شکننده قلم موجود در داخل جعبه است. ورق ها معمولا به عنوان پانل های سفت و سخت به کار میرود.

موارد استفاده فومها

۱-بسته بندی

۲-کاهش احتراق

۳-فیلتراسیون

۴-جاذب صوت وشوک

۵-زیرسازی

برای دانلود (آشنایی با مواد پلیمری – جلسه شانزدهم :فوم های پلیمری) روی تصویر زیر کلیک نمائید

download


مطالب بیشتر...

برای دانلود جزوه آموزشی (آشنایی با فرآیند های پلیمری – جلسه اول: قالب گیری بادی) از لینک قرار داده شده در این نوشته استفاده نمایید.

برای دانلود جزوه آموزشی (آشنایی با فرآیند های پلیمری – جلسه پنجم: ژل های پلیمری و برداشت نفت) از لینک قرار داده شده در این نوشته استفاده نمایید.

برای دانلود جزوه آموزشی روشهای آنالیز و شناسایی پلیمرها، مبحث انتقال میکروسکوپ الکترونی از لینک قرار داده شده در این نوشته استفاده نمایید.

برای دانلود جزوه آموزشی (کمپرسورهای گریز از مرکز) از لینک قرار داده شده در این نوشته استفاده نمایید.