بهبود خواص مواد بازیافتی با استفاد از سازگارکننده های پلی الیفینی

پلاستیک‌ها جهت ساخت طیف وسیعی از محصولات مصرفی مانند ظروف آشامیدنی و غذایی، کیسه‌های زباله و مواد غذایی، اسباب بازی‌های کودکان و بطری‌های مختلف به کار می‌روند.


امروزه پلاستیک‌ها جهت ساخت طیف وسیعی از محصولات مصرفی مانند ظروف آشامیدنی و غذایی، کیسه‌های زباله و مواد غذایی، اسباب بازی‌های کودکان و بطری‌های مختلف به کار می‌روند. لذا بازار مصرف و به واسطه‌ی آن ضایعات پلاستیکی با نرخ سریعی در حال رشد است. این ضایعات بخش بزرگی از جریان زباله‌های جامد شهری را تشکیل داده و از حدود ۱ درصد در سال ۱۹۶۰ به میزان تقریباُ ۱۲ درصد در سال ۲۰۰۸ رسیده است. در ایران نیز میزان مصرف پلاستیک‌های تجاری همچون پلی‌اتیلن، پلی‌استایرن، پی‌وی‌سی، پلی‌پروپیلن، پلی اتیلن ترفتالات و غیره از مرز میلیون تن فراتر رفته است. توسعه‌ی آمیزه‌های بسپاری حاوی بسپارهای بازیافتی راهکار مناسبی برای کاهش میزان ضایعات در صنعت پلاستیک است. این امر اهمیت اقتصادی ویژه‌ای در صنایع تولید پلاستیک و بسیاری از صنایع دیگر نیز خواهد داشت.


مطالب بیشتر...

برای دانلود جزوه آموزشی (اصول اساسی توربین ۲) از لینک قرار داده شده در این نوشته استفاده نمایید.

لاستیک ها به دو دسته تقسیم می شوند، لاستیک های طبیعی و لاستیک های مصنوعی. از ویژگی برجسته لاستیک ها مقاومت شیمیایی و سایشی و خاصیت عایق بودن آنها می باشد.

برای دانلود جزوه آموزشی (اصول خوردگی ۱) از لینک قرار داده شده در این نوشته استفاده نمایید.

برای دانلود جزوه آموزشی (آشنایی با فرآیند های پلیمری – جلسه نهم: بازیافت و سوخت) از لینک قرار داده شده در این نوشته استفاده نمایید.